Veilig wonen

In Amsterdam zijn gemiddeld tien succesvolle inbraken per dag. Meestal zijn dit gelegenheidsinbraken: de dief grijpt zijn kans omdat hij eenvoudig het huis binnen kan dringen. Dit type inbraak is grotendeels te voorkomen met goede beveiliging van de woning.

Hoge inbraakcijfers hebben een negatief effect op bewoners: ze voelen zich onveilig in hun woning en woonomgeving. Zone3 wil de leefbaarheid en veiligheid van wijken in en om Amsterdam vergroten, en helpt u daarom graag met goede inbraakpreventie.

Zone3 keurt en beveiligt uw woning

Zone3 is een bevoegd PKVW-bedrijf: wij mogen een woning keuren, de benodigde beveiligingsmaatregelen uitvoeren, en het certificaat uitreiken. We kunnen individuele woningen beoordelen en certificeren, maar ook wooncomplexen, wijken, of nieuwbouw.

Inbraakpreventie door Zone3

Naast de maatregelen voor het Politiekeurmerk kan Zone3 ook andere vormen van inbraakpreventie of schadeherstel uitvoeren, zoals:

  • Anti-inbraakstrippen aanbrengen
  • Digitale deurspionnen installeren
  • Adviseren over inbraakpreventie
  • Herstel van brand- of inbraakschade
  • Uitvoeren van noodwerkzaamheden

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Om mensen te helpen bij het beveiligen van hun woning is het Politiekeurmerk Veilig Wonen in het leven geroepen. Dit keurmerk mag uitsluitend worden uitgegeven door gekwalificeerde bedrijven. Om het keurmerk te ontvangen moet een woning voldoen aan de volgende eisen:

  • Alle bereikbare ramen en deuren zijn goed beveiligd
  • Er is verlichting bij de buitendeuren
  • Er is vanuit de hal zicht op personen bij de voordeur
  • Elke verdieping heeft een correct geïnstalleerde rookmelder

Bij woningen met het keurmerk wordt tot 95% minder vaak ingebroken. Het levert dus een duidelijk voordeel op. Daarnaast geven veel inboedelverzekeraars korting op de premie.

Zie ook: www.politiekeurmerk.nl

Kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het keurmerk of een afspraak maken? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij ú.

dhr  /  mevr

Zone3
werken aan leefbaarheid
Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
020 - 4627710
info@zone3.nl

Zone3 op Facebook

Alg leveringsvoorwaarden Zone3
route

Zone3 helpt bedrijven, stichtingen en woningcorporaties in Amsterdam en omgeving met ondersteunende diensten als huismeesters, schoonmaak- en onderhoudsteams, buurtvoorlichters en inbraakpreventie.

Daarnaast bieden we leerwerktrajecten voor mensen die moeite hebben om een baan te vinden. Want iedereen verdient een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.